TRAININGEN

Wij kunnen natuurlijk de werkzaamheden volledig uit handen nemen, maar wat is er leuker dan het zelf doen en meer kennis en contact te maken met je publiek. Wij verzorgen workshops waardoor je alle in’s en out’s leert van Social media. Dit kunnen we verzorgen in een cursusruimte bij ons of op locatie (in house) Hieronder zie je het cursusaanbod.

Social media workshop

Wij leren je alle in’s en out’s van Social media. Hoe werkt het en nog belangrijker, hoe kan het voor jouw bedrijf of organisatie gaan werken.

Hoe werkt het met Social media. Wat is je doelgroep en hoe kom je met je doelgroep in contact. Wat kan deze doelgroep voor je betekenen en voor je aan het werk gaan.

Van het optimaliseren van je kanaal tot het perfect wegzetten van berichten, afbeeldingen, video’s, evenementen en betaalde advertenties.

 

Facebook training (duur 4 uur)

Facebook zit nog steeds in de lift. Begin 2017 telde Facebook in Nederland 9,5 miljoen geregistreerde accounts. Een grote kans dat jou doelgroep zich hier ook bevindt. Toch zien we regelmatig dat bedrijven niet optimaal gebruik maken van dit medium.
In deze cursus leer je onder anderen hoe je een bedrijfspagina maakt, inricht en  onderhoud. Voorwaarde is dat je als deelnemer wel een eigen privé account hebt op Facebook.

 

Nieuwsbrieven maken met mailchimp

Een goede manier om contact te houden met je klanten is ze te vertellen over het werk wat je doet of wat je in de aanbieding hebt. Het versturen van een nieuwsbrief is een prima middel om hier gebruik van te maken. In deze workshop leren we jou werken met Mailchimp.

Mailchimp is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee niet alleen nieuwsbrieven ontworpen en verstuur kunnen worden. Ook biedt het de mogelijkheid om eenvoudig emailadressen te verzamelen en te beheren. Mailchimp is dan ook het meest gebruikte systeem op dit moment.